Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Cut it: halloween

Πολύ ωραίο παιχνίδι! έχω παίξει την απλή έκδοση του και μου άρεσε πολύ! Εσάς πως σας φαίνεται; 

Y.H.:halloween

 Δεν αγόρασα κάτι αλλά είναι πολύ όμορφα! πως σας φάνηκαν; αγοράσατε κάτι;

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Φεύγω =[

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες αυτού του υπέροχου blog.Όπως καταλάβατε και απο το τίτλο φεύγω.Τι να κάνουμε!όλες οι writers δεν μένουν μια ζωή!Αλλά θα ήθελα πολύ να συνέχιζα να είμαι writer αλλά μου ήρθαν πολλά μαθήματα μαζί.Και πλέον δεν έχω και πολύ χρόνο.Βέβαια θα προσπαθώ να επισκέπτομε το blog όσο ποιό πολύ μπορώ .Ηλικρινά στεναχωριέμε πολύ και επίσης χίλια συγνώμη που τώρα όλα τα νέα θα τα γράφει η Θεώνη γιατί αυτόν τον καιρό βγαίνουν και πολλά!Και πάλι έχω πολύ λίγο χρόνο την ημέρα να μπαίνω στο internet αλλά δεν θα χαθούμε.Εγώ πάντως απο τα διαβάσματα έχω κουραστεί πολυ.Όποια θέλει να συνεχίσει να επικοινωνεί μαζί μου ας το κάνει απο το stardoll .Και πάλι χίλια συγνώμη .Μπορεί όμως να γυρίσω το καλοκαίρι.



Θα μου λήψετε πολύ γεια σε όλους καλά διαβάσματα!,



Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

New doll!

 Αυτή είναι η νέα κούκλα του Stardoll!

και στην πραγματικοτητα:


πως σας φανηκε; μοιαζει καθολου;
Αυτά από εμένα! τα λέμε σύντομα!

ΜSW 2013

Γεια σας! Τι κάνετε; χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν εχθές! Μαζί σε αυτό το ποστ θα δούμε τις νικήτριες και τους νικητές του MSW! πάμε λοιπόν :D

Αυτές οι τρία πανέμορφες είναι οι τρεις πρώτες νικήτριες! Και για δείτε η Ελλάδα μας πήγε δεύτερη! Ευχαριστούμε την nikol_n ♥



Αυτές είναι οι νικήτριες/νικητές με την σειρά! Ποια είναι η αγαπημένη σας; 


Αυτά από εμένα! τα λέμε σύντομα ♥ (συγνώμη που δεν γράφω συχνά αλλά έχω πάρα πολλές δουλειές και με το σχολείο και με το φροντιστήριο ... Θα γράφω όσο μπορώ!) 


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Νέος Διαγωνισμός ♥

Πιστεύω ότι ξέρετε ήδη το θέμα του διαγωνισμού.. 

28η Οκτωβρίου.. 

Τι έχετε να κάνετε για τον διαγωνισμό; 

Λοιπόν.. σε αυτόν τον διαγωνισμό θα πρέπετε να ντύσετε την κούκλα σας σε ελληνικό styling. Κατά καιρούς έχουν βγει αρκετά ελληνικά κοσμήματα που θα σας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του στυλ σας. Ακόμη, καλό είναι να έχει θέμα το μπλε & το άσπρο, όπως τη σημαία μας και φυσικά ο καθένας μπορεί να σκεφτεί κάτι δικό του! :) Θέλω να είναι στην παρουσίαση η φωτογραφία σας, ή αν δεν γίνεται παρουσίαση να μου πείτε ακριβώς που θα την έχετε βάλει. Το δώρο του νικητή θα είναι 1 συνολάκι, design, με θέμα την Ελλάδα. Χρειάζομαι αναγκαστικά 10 συμμετοχές :] Όσοι συμμετέχετε να γράψετε στα σχόλια το User Name σας & που βρίσκεται η φωτογραφία! Ευχαριστώ πολύ! Καλό 3ήμεροο!

Αυτά λοιπόν!  ♥
zouzou_10

Αποτελέσματα Διαγωνισμού & Συνέντευξη Έκπληξη ♥

 Αρχικά πρέπει πραγματικά να πω και δημόσια τα συγχαριτήρια μου στη Λέτα (nikol_n) που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους με τη 2η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό του Stardoll. Συνεχίζω να πιστεύω όμως ότι θα πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλα παιδιά να κατακτήσουν τον τίτλο της Miss Greece και φυσικά δεν εννοώ εμένα. Πρόσφατα βρήκα κάτι υπέροχα stylings και σουίτες από παιδιά που οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχουν.. ;Ρ

Τεσπα.. πολύ ξεφύγαμε xD Στο θέμα μας!

Νικήτρια του προηγούμενου διαγωνισμού είναι η..

MysticMary16

Συγχαριτήτια κουκλάρα μου.. και να η φωτογραφία σου από τη συμμετοχή σου..


Το μακιγιάζ ήταν απλά υπέροχο και νομίζω το πιο κατάλληλο για τον διαγωνισμό μας. Γενικότερα νομίζω πως ήσουν απλά φανταστική!

Συγχαριτήρια!






Τώραα σας έχω μια συνέντευξη από τον μοναδικό vasilis.sketo.. 

~ Πες μας λίγα πράγματα για σένα
- Γεια σας! Το όνομα μου είναι Βασίλης, και μένω στην Αθήνα.

~ Μπορείς να μας μιλήσεις για τα επιτεύγματά σου? Τι άλλο θα ήθελες να κατακτήσεις ακόμη;
- Το 2012 κατάφερα για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό προσπάθειας να γίνω Starblogger της Ελλάδας, μετά από κάτι ημέρες αφού είχα γίνει πλέον βγήκα για πρώτη φορά National Coverboy, το οποίο ήταν και αυτό για μένα μέχρι πριν να γίνω Starblogger ένα άπιαστο όνειρο. Στην συνέχεια κατάφερα να βγω άλλες 7 φορές National Coverboy, σύνολο έχω βγει 8 φορές.

~ Τι πιστεύεις για τους φιναλίστ του φετινού MSW?

- Κατά την άποψη μου υπήρξαν αρκετοί οι οποίοι ήταν οι κατάλληλες doll ώστε να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, και στην συνέχεια να την εκπροσωπήσουν και σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν μπορώ να πω όμως ότι μου άρεσαν όλες οι συμμετοχές. Θεωρώ πως κάποιες δεν θα έπρεπε να έχουν βγει semi-finalist, βέβαια δεν είμαι σε θέση να το κρίνω εγώ αυτό! Όμως, αυτή είναι η άποψη μου.

~ Ποιοι είναι οι καλύτεροι σου φίλοι στο stardoll και γιατί?
- Στο Stardoll έχω αρκετούς φίλους, όμως για να είμαι ειλικρινής δεν μιλάω με όλους. Ελάχιστα είναι τα άτομα με τα οποία έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Παρ'όλα αυτά δεν έχω πρόβλημα στο να γνωρίζω και να δημιουργώ καινούργιες φιλίες με άλλα άτομα!

~ Ποιον/α θαυμάζεις περισσότερο στο stardoll και γιατί?
- Δεν θαυμάζω κάποιον συγκεκριμένα. Όμως, εκτιμώ αρκετά αυτούς που διακρίνονται για την μοναδικότητα, τα σχέδια, και γενικά ότι ξεχωρίζει από όλα τα συνηθισμένα!

~ Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι;

- Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αναγνώστες του Stardoll In Greece που διάβασαν την συνέντευξη, και να τους πω να προσπαθούν να ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα τους. Και όχι για το "ξαναφορεμένο" όπως θα αποκαλούσαν κάποιοι. 


Βασίλη ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνέντευξη σου! :D



Ο επόμενος διαγωνισμός θα είναι στο ακριβώς επόμενο μου άρθρο :D Όσο περισσότερες συμμετοχές τόσο καλύτερα δώρα!

Η επιλογή της ημέρας. (25/10)

Γεια σας τι κάνετε , ελπίζω καλά =)

Η σημερινή επιλογή της ημέρας είναι ένα φόρεμα . Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου .Να και μια εικόνα:

Η επιλογή της ημέρας

Θα το βρείτε στο μαγαζί Callie΄s Picks , κοστίζει 22stardollars .
Τα λέμε στο επόμενο άρθρο μου =)


Φιλιαααα...
Aggy.Stardoll

Νέα

Γειά σας κορίτσια!Έχουμε καιρό να τα πούμε!Πως τα πάτε με τα διαβάσματα;Ελπίζω σουπερ!Πάμε και στο θέμα μας!

Το stardoll έκανε προσφορά για αναβάθμιση!









Και επίσης το νέο μαγαζί !






Ηλικρινά τα ρούχα του είναι πολυ ωραία!



 
 

Αν θέλετε να δείτε καλύτερα τις ΕΙΚΟΝΕΣ κάντε ΚΛΙΚ πάνω τους!Αν και εκείνο το ρούχο που σας το δείχνω με βελάκι υπήρχε και απο παλιά !





Θα τα πούμε την επόμενη φορά!





Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Halloween in Fantasy Hotel :)

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε ;Ελπίζω καλά!Ήρθαν λοιπόν halloween αντικείμενα στο Fantasy Hotel και πραγματικά είναι πολύ ωραία!Λίγο ακριβά αλλά ωραία...




Βέβαια απο την πάνω εικόνα φαίνοντε κανονικά έπιπλα...Αλλά δεν είναι.Είναι πολύ τρομακτικά...









Βασικά δεν κατάλαβα ποιά η ωραιότιτα και το stardoll έβαλε αυτον τον άνθρωπο με τα αίματα !!!






Ούφφφφ...! δεν μου αρέσουν αυτά!Θεωρώ οτι ήταν ποιό ωραία τα φορέματα και τα κοσμήματα που έβγαλε!


Τα λέμε την αμέσως επόμενη φορά φιλάκιαα!χχχ




 

 

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη νικήτριας =D

~Μίλησε μας για τον εαυτό σου
 Γεια σας! Καταρχάς θα ήθελα να εκφράσω τη χαρά μου που νίκησα αυτόν τον υπέροχο διαγωνισμό αλλά και ένα μεγάλο συγχαρητήρια για τις κοπέλες που συμμετείχαν! Ας γνωριστούμε :) Με λένε Αγγελική και είμαι 13 χρονών. Το χόμπυ μου είναι το τένις! Στον ελεύθερο μου χρόνο μπαίνω στο stardoll και chatάρω στο facebook αλλά και βγαίνω με φίλους.

~Έχεις κατακτήσει κάποιο επίτευγμα στο stardoll? Αν ναι ποιο; Αν όχι, τι θα ήθελες να κατακτήσεις;
Δυστυχώς όχι! (αν και θα ήθελα πολύ) αφού δεν έχω την οικονομική δυνατότητα και υποστήριξη πιστεύω πως είναι χαμένος χρόνο και λευτά! Θα ήθελα να ξεκινήσω από τα εύκολα όπως party planner, καλύτερο σκηνικό κλπ. Αλλά κυρίως θα ήθελα ένα βραβείο για CG-NCG

~Ποιοι είναι οι στόχοι σου μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς;
 ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ STARDOLL: να κάνω μια ριζική ανακαίνιση στις σουίτες μου και να τρέξω για κάποιο βραβείο. ΣΤΟΧΟΙ ΖΩΗΣ: Αγωνίζομαι για πάρα πολύ καλούς βαθμούς στο σχολείο και να πάρω κάποιο μετάλλιο στο τένις!

~Ποια άτομα θαυμάζεις στο stardoll και γιατί;

Η αλήθεια είναι ότι δεν θαυμάζω κανέναν/μια διότι πιστεύω πως σε αυτό το παιχνίδι 1) δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ φήμης και κανονικής MeDoll και 2) Όλες μας έχουμε κούκλες σε αυτό το παιχνίδι και όλες είναι ξεχωριστές και μοναδικές ως προς το ντύσιμο κ.α! Πιστεύω πως αυτές οι διακρίσεις ανάμεσα σε ''φήμη'' και '' μη φήμη'' είναι απλώς χαζομάρες!

~Ποιοι είναι οι καλύτεροι σου φίλοι στο stardoll;

Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχουν δισεκατομμύρια παιδιά απ 'όλο το κόσμο! Ο καθένας μας όμως ξεχωρίζει κάποιους ανθρώπους είτε από το χαρακτήρα που έχουν διαμορφώσει, από τη καλή προσωπικότητα κλπ. Έτσι λοιπόν έχω και εγώ πολλά καλά φιλαράκια εδώ που περνάμε υπέροχα!

~Τι διαγωνισμούς θα ήθελες να δεις στο Stardoll In Greece, στο μέλλον;
Χμμ... Πρέπει να γίνονται διάφοροι διαγωνισμοί όχι μόνο για να διευκολύνουν τις superstars-royalty αλλά και για τις non-superstars που πραγματικά έχουν υποτιμηθεί κατά μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια π.χ στις συνεντεύξεις του stardoll αν δείτε βάζουν μόνο από γνωστά και βραβευμένα μέλη και superstar-royalty και όχι από άγνωστα ή non-superstar πράγμα που θεωρώ πραγματικά λυπητερό έως και ρατσιστικό!

~Θες να συμπληρώσεις κάτι;
5) Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ιδιοκτήτρια του blog αυτού (Κωνσταντίνα-koninalove1) για την υπέροχη αλλαγή του blog αλλά και να ευχαριστήσω θερμά εσάς για τους ψήφους σας αλλά και την εκπληκτική zouzou_10 για τη συνέντευξη που μου πρόσφερε! Να περνάτε καλά στο stardoll!! Ευχές για μια υπέροχη χρονιά! Φιλάκιαα... Aγγελική - Artsypattou3

~                                                             ~                                                         ~

Αγγελικούλα σε ευχαριστούμε για την υπέροχη συνέντευξη σου! :))
Οι συνεντεύξεις δεν είναι το θέμα μου, αλλά ήταν το έπαθλο του νικητή του προηγούμενου διαγωνισμού.

Φιλιά πολλά,
zouzou_10

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Νέος Διαγωνισμός

Γεια σας ξανά :))
Σήμερα έχουμε ένα νέο διαγωνισμό! Το θέμα είναι το εξής.

Make Up για Halloween!

Όπως καταλάβατε, θα πρέπει να βάψετε την κούκλα σας για να μπούμε λίγο στο πνεύμα του Halloween. Αφού τελειώσετε βγάζετε φωτογραφία και τη βάζετε παρουσίαση (με λεζάντα που να αναφέρετε στον διαγωνισμό μας)

Λοιπόν χρωστάω ήδη τη συνέντευξη της προηγούμενης νικήτριας. Μόλις τώρα έστειλα τις ερωτήσεις και μόλις ξαναμπω θα ανεβάσω τη συνέντευξη. ΑΚΟΜΗ! Αν και δεν είναι το θέμα μου.. σας έχω μια συνέντευξη από ένα ξεχωριστό άτομο του stardoll.. Είναι στην ομάδα των διασήμων, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι από αυτούς που έχουν πάρει τα μυαλά τους αέρα :ρ

~ Για να είναι ενεργός ο διαγωνισμός θέλω 10 συμμετοχές αναγκαστικά
~Το δώρο δεν το έχω βρει ακόμη, αλλά θα φροντίσω να είναι κάτι καλύτερο



Θεώνη μου, αν μπορείς, όποτε μπορείς κάνε μου ένα graphic για τις αναρτήσεις, αλλιώς θα το φτιάξω μόνη μου :) Αυτή η φώτο είναι παλιά.. Τεσπαα!!


Φιλιά πολλάά! :**
zouzou_10

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

James Maslow


αυτή είναι η νέα κούκλα του παιχνιδιού μας λοιπόν! Να και μια κανονική φωτογραφία του:

Αυτός είναι λοιπόν ο τραγουδιστής μας από τους B.T.R.! Πως σας φάνηκε;


Μiss Greece


τι να πω!;... Απογοητευτικά... πάλι τα ίδια άτομα! Τόσα αλλά όμορφα άτομα έτρεξαν και εμείς κολλημένοι στα ίδια... αν είναι δυνατόν!

Cheap Monday

Να σας πω την αλήθεια η νέες κολεξιόν με έχουν εντυπωσιάσει! μου άρεσαν παρά πολύ τα ρούχα! εσάς πως σας φάνηκαν; θα πάρετε κάτι;

Η επιλογή της ημέρας (18/10/2013)

Γεια σας και πάλι =)

Συγνώμη που δεν έγραφα τόσο καιρό αλλά είχε χαλάσει ο υπολογιστής μου .
Λοιπόν στο θέμα μας .

Η σημερινή επιλογή της ημέρας είναι ένα μαύρο πουκάμισο. Να και μια εικόνα :
Η επιλογή της ημέρας

Εμένα μου αρέσει πολύ , θα το βρείτε στο μαγαζί  NELLY , κοστίζει 22 stardollars.

Φιλιάαα
~Aggy~

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Επέστρεψα...

Γεια σας αγάπες μου.
Τι μου κάνετε?
Ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Ζητώ συγνώμη που δεν έχω γράψει αυτό το χρονικό διάστημα άλλα αυτό οφείλετε στο πολύ φορτωμένο μου πρόγραμμα το οποίο δεν μου επιτρέπει πολλές ώρες ξεκούρασης και παιχνιδιού.Τέλος πάντων σημασία έχει ότι είμαι εδώ και βρήκα λίγο χρόνο για να σας γράψω.
Δεν θα γράψω για κάποιο συγκεκριμένο θέμα γιατί η ιδιοκτήτρια του Blog δεν μου έχει αναθέσει τι θα γράψω ακόμα.Το θέμα που έγραφα το γράφει κάποια άλλη κοπέλα βέβαια αυτό με βόλευε περισσότερο άλλα η ιδιοκτήτρια είπε πως δεν γίνεται.
Τέλος πάντων.
Αυτά από εμένα.
Πολλά Φιλάκια
enxhi-aliaj
χχχχχ


Νέα για το Halloween!

Γειά σας!(Θα κάνω μια υπενθίμηση!)Μιας που βγήκε Halloween Πάσο, με 500 starcoins ,200 stardollars ,11 δώρα και ένα μήνα επιπλέον superstar/royality






 κοσμήματα Halloween στο ELIPHANI,










Εκτός απο όλα αυτά βγήκαν και κάτι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ρούχα για το Halloween στο Tingeling






Να και πώς φαίνοντε στο starplaza






Ουαουυ!Είναι φανταστικά!Εμένα πάντως μου άρεσαν πολύ!




Κορίτσια αυτά ήταν τα πρόσφατα νέα!Πρίν κλείσει η ανάρτηση θα ήθελα να σας δείξω ενα graphic που έφτιαξα εγώ για το stardoll!Χτες βαριόμουν και έκατσα και το έκανα και πραγματικά εμένα μου άρεσε !Αυτό είναι!





Επίσης διάλεξα μια κούκλα τυχαία την MissXaxanoula και της έφτιαξα αυτό!





Ελπίζω να σας άρεσαν!Περιμένω σχόλια!!




Bye!!!,









Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Halloween Pass.

Γειά σας και πάλι κορίτσια και αγόρια!Βγήκε το Halloween Pass και με 5 ευρώ !







Σου δίνει 200 stardollars ,500 starcoins ,11 δώρα και ένα μήνα επιπλέον superstar/royality!Είναι φανταστικό και τρομερή προσφορά!Και απο οτι έχω ακουστά δεν θα κρατήσει για πολύ οπότε προλάβετε!





Όσες δεν ξέρουν πως γίνεται να πληρώσει ας επικοινωνήσει μαζί μου στο stardoll μου!



Θα τα πούμε ξανά πολύ σύντομα,









Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Νέα!


Γειά σας κορίτσια!Τι κάνετε; Ελπίζω πολύ καλά!Άλλη μια μέρα που θα μάθετε για τα νεα που βγάζει το stardoll!Χαίρομε επίσης που το blog ανανεώθικε !Πάμε στο θέμα μας.


Βγήκαν κοσμήματα στο ELIPHANI για το Halloween .






Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα καταφέρνει το stardoll και βγάζει τόσο ωραία κοσμήματα!Αν και εμείς οι Έλληνες δεν γιορτάζουμε το Halloween δεν νομίζω πως καμοία ελληνίδα δεν θα αγοράσει κάτι γιατί πραγματικά είναι πανέμορφα .





Εσάς ποιό πολύ ποιό σας άρεσε;Περιμένω απαντήσεις!
Πάντως εμένα μου άρεσε πολύ αυτό 






Περιμένω σχόλια !


φιλάκια =) =) =) :) (=




 
 
 

;