Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τεστ Προσωπικότητας

Γειά σας!

Παιδιά προτού σας πω για το τεστ θέλω να σας πω πως στην προηγούενη ανάρτηση έκανα μια έρευνα για τις φιλίες, όμως χρειάζομαι απαντήσεις για να βγάλω συμπέρασμα για να μοιραστώ μαζί σας την απάντηση αν τελικά υπάρχουν οι παντοτινοί φίλοι ή όχι. Θα βγάλω α αποτελέσματα το πολύ την Δευτέρα γι' αυτό πείτε την γνώμη σας  εδώ.

Λοιπόν στο σημερινό άρθρο θα σας κάνω ένα τεστ προσωπικότητας το οποίο δημιούργησε ο Delai Lama το οποίο έχει μόνο 3 ερωτήσεις που θα σας εκπλήξουν! (και εγώ το έκανα και είχαν δίκιο!)
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθείτε τις ερωτήσεις κατά γράμμα και να μην κλέβετε κοιτάζοντας στο τέλος σε τι αντιστιχούν όλα αυτά γιατί αν θέλετε μια ειλικρινή απάντηση στο τεστ πρέπει και εσείς οι ίδιοι να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας.

Πάρτε χαρτί και μολύβι για να γράψετε τις απαντήσεις σας! ;)

1. Βάλε τα παρακάτω 5 ζώα με την σειρά της προτίμισής σου:

Αγελάδα, τίγρης, πρόβατο, άλογο γουρούνι.

2. Γράψε ένα επίθετο που χαρακτηρίζει κατά την γνώμη σου το κάθε ένα από τα παρακάτω:

Σκύλος:
Γάτα:
Αρουραίος:
Θάλασσα:

3. Σκέψου κάποιον/α (που επίσης ξέρει ότι είσαι σημαντικός/ή για εκείνον/η ) τον/την οποίο/οποία  μπορείς να τον/την συσχετίσεις με τα παρακάτω χρώματα (μην πείτε το ίδιο άτομο 2 φορές κάθε χρώμα πρέπει να είναι και ένα διαφορετικό πρόσωπο) :

Κίτρινο:
Πορτοκαλί:
Κόκκινο:
Άσπρο:
Πράσινο:

Τέλος; Προτού κοιτάξετε τι αντιπροσοπεύουν αυτά που απαντήσατε, σιγουρευτείτε ότι είναι αυτά που θέλετε!


Η πρώτη ερώτηση:
Η Αγελάδα συμβολίζει την ΚΑΡΙΕΡΑ
Η Τίγρης συμβολίζει την ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ
Το Πρόβατο συμβολίζει την ΑΓΑΠΗ
Το Άλογο εκφράζει την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Το Γουρούνι κφράζει τα ΧΡΗΜΑΤΑ

Η δεύτερη ερώτηση:

Η περιγραφή που έδωσες για τον ΣΚΥΛΟ, υποδηλώνει την προσωπικότητά σου.
Η περογραφή που έδωσες για την ΓΑΤΑ, υποδηλώνει την προσωπικότητα του συντρόφου σας.
Η περιγεφή που έδωσες για τον ΑΡΟΥΡΑΙΟ, υποδηλώνει την συμπεριφορά των εχθρών σου.
Η περιγραφή που έδωσες για την ΘΑΛΑΣΣΑ, υποδηλώνει την ίδια σου την ζωή.

Η τρίτη ερώτηση:

Κίτρινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.
Πορτοκαλί: Κάποιος που υπολογίζεις για πραγματικό φίλο.
Κόκκινο: Κάποιος που αγαπάς πραγματικά.
Άσπρο: Η δίδυμη ψυχή σου.
Πράσινο: Κάποιος που δεν θα ξεχάσεις για την υπόλοιπη ζωή σου.

Αυτό ήτανε! Αν δεν σας βγήκανε αυτά που θέλατε, μην κατακρίνετε το τεστ!

Φιλιά,
Anii (Ani4ever123)





 

Επιστροφή!

Γεια σας! Τι κάνετε; Ξέρω ότι έχω να γράψω εδώ και πολύ καιρό, και σας ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη.  Σήμερα όμως επέστρεψα! Nα περιμένετε αναρτήσεις μου για όλα τα νέα hotbuys! ;)

Τα λέμε,
amaira 

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Καλοκαίρι & Stardoll

Το καλοκαίρι πάντα είναι η εποχή που τα περισσότερα μέλη του Stardoll αποφασίζουν να τρέξουν για να βγουν στο Εξώφυλλο της χώρας τους. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που το stardoll είναι πολύ διαδεδομένο και έτσι είναι δύσκολο να βγει κανείς National Covergirl.

Παρακάτω θα δούμε κάποιες συμβουλές που θα χρειαστούν για να πετύχουμε τον στόχο μας! Αρχικά όμως θα πρέπει να σκεφτούμε αν πραγματικά το αξίζουμε, διαφορετικά δε θα έχουμε πολλούς ψήφους. Το επίπεδο μας δε θα πρέπει να είναι μικρό και το λέω αυτό γιατί οι περισότεροι που έχουν μικρό επίπεδο δεν έχουν και την κατάλληλη εμπειρία.

Ας δούμε λοιπόν τις συμβουλές που λέγαμε!

  • Καλό είναι να έχουμε φτιάξει τις σουίτες μας με έναν πιο διαφορετικό, μοναδικό θα έλεγα τρόπο και το style μας να είναι προσεγμένο (π.χ. να φοράμε κάτι που είναι rare). Αυτό μας βοηθάει στη συλλογή των ψήφων.
  • Καλύτερα να έχουμε αγοράσει μια PaySafe των 5€ για παράδειγμα, έτσι ώστε να στείλουμε πολλά Broadcasts. !!ΠΡΟΣΟΧΗ!! Να στέλνετε να broadcasts όταν είναι αρκετός κόσμος μέσα και να μην τα ξοδέψετε σε μια στιγμή. Περισσότερο βοηθάνε τα παγκόσμια!
  • Ζητήστε από καλούς σας φίλους να σας βοηθήσουν! Οι "άσχετοι" δεν βοηθάνε. Εξηγήστε όμως στους φίλους σας πόσο σας ενδιαφέρει και ότι θα το εκτιμούσατε αν σας βοηθούσαν πολύ και εσείς με τη σειρά σας θα τους βοηθήσετε σε κάποια αντίστοιχη στιγμή.
  • Τα μηνύματα σε guestbooks και κυρίως διάσημων και παιδιών που στέλνουν broadcasts είναι χρήσιμα. Στείλτε στο chat χωρίς να το παρακάνετε! Στείλτε σε κάθε guestbook παιχνιδιού και στα αποτελέσματα της ημέρας για τα παιδιά που βγήκαν σε σκηνικό, άλμπουμ, national, covergirl και πολλά άλλα! 
  • Ζητήστε από παιδιά που έχουν αρκετούς επισκέπτες να σας βάλουν στην παρουσίαση τους.
  • Να είστε όλη την ημέρα μέσα και να μην τα παρατήσετε, αφού έχετε ξεκινήσει! 
  • Επιλέξτε μια μέρα που να μην τρέχει κάποιος διάσημος ή κάποιος που έχει πολλές πιθανότητες να βγει!
Αυτά είχα να σας πω εγώ! Φυσικά μπορείτε να ρωτήσετε και παιδιά που έχουν βγει τι ακριβώς έκαναν, γιατί εγώ ενώ έχω τρέξει αρκετές φορές δεν έχω βγει αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως κάποια μέρα θα έρθει η σειρά μου! :)

Θέλω να πω και κάτι τελευταίο!
Τα παιδιά που βγαίνουν στα εξώφυλλα τα βγάζετε κυρίως εσείς! Μην παραπονιέστε αν βγαίνει κάποιος που δεν σας αρέσει. Και επίσης θέλω να πω ότι καλό ειναι να σταματήσουν να τρέχουν τα clubs, γιατί έτσι δεν αφήνουν περιθώριο στα υπόλοιπα παιδιά! Τέλος, προσωπικά πιστεύω πως οι διάσημοι πρέπει να σταματήσουν να τρέχουν μέσα στο καλοκαίρι (δηλαδή όχι όλο το καλοκαίρι), διότι κάποια παιδιά που τώρα ξεκινούν και δε βγαίνουν το παίρνουν "στραβά" ;ρ

Λοιπόν όπως είπα και πριν ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ! Καλό είναι να υποστηρίζουμε όλοι μας παιδιά που δεν έχουν ξαναβγει! :) Τρέξτε όσες φορές εσείς πιστεύετε ότι χρειάζεστε και ΚΑΝΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ!

Αυτά από μένα! Καλή σας επιτυχία!!
zouzou_10

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Συγνώμη αλλά ..

Λοιπόν, κοριτσάρες μου το ξέρω ότι έχω δείξει άθλια συμπεριφορά που δεν γράφω καθόλου και τώρα ξέρω ότι ένα συγνώμη δεν αρκεί αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο και δυστυχώς ούτε να το αλλάξω γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο και πρέπει να γράφω σε 6 blog ..!! Οπότε νομίζω ότι πρέπει να γράφω σε όλα για ένα θέμα ώστε να μου είναι πιο εύκολο ή να αρχίσω να φεύγω από μερικά που πραγματικά δεν το θέλω .. Οπότε πραγματικά συγνώμη που το ζητάω αλλά πρέπει να βρω ένα θέμα που να μπορώ να γράφω σε όλα .. Επίσης να επικοινωνήσω με την ιδιοκτήτρια .. =/ Αντίο, Seetjade01.

Έρευνα: Υπάρχει αυτό που λέμε φίλοι για πάντα;

Γειά σας αγαπητοί αναγνώστες!
 
Ξέρω ότι ήδη δημοσίευσα αυτο το άρθρο πριν λίγες μέρες, αλλά καταλάθος το έσβησα και αναγκάστηκα να το ξαναδημοσιεύσω.
 
Λοιπόν, στο σημερινό άρθρο είπα να κάνω μια έρευνα όσο αφορά το θέμα με τις φιλίες. Τις προάλλες αναρωτιόμουνα... Ναι, έχουμε φίλους τώρα και περνάμε ωραία μαζί, αλλά μετά όταν μεγαλώσουμε και χωριστούν οι δρόμοι ολων των φίλων μας; Πόσο μάλλον ο κολλητός/ή μας; Εσείς τι πιστεύετε; Υπάρχει αυτό που λέμε φίλοι για πάντα ή όχι; :/ :(
 Αυτές τις εικόνες εγω τις έφτιαξα :$ σας αρέσουνε;




Περιμένω τις απαντήσεις σας!

Φιλιά,
Ani4ever123 (Anii) :) ♥

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Βοήθεια...!!!

Γεια σας παιδιά.
Τι κάνετε?
Ελπίζω να είστε καλά.
Λοιπόν σήμερα δεν ανανεώθηκε ακόμα κανένα μαγαζί άλλα όπως βλέπετε και από τον τίτλο χρειάζομαι λίγη βοήθεια όχι ότι μου έχουν κλέψει τον λογαριασμό μου(ευτυχώς δηλαδή)άλλα θα ήθελα να με βοηθήσετε με κάτι που έχει να κάνει με το κινητό μου.
Θα ήθελα να μου πείτε από τα σχόλια πιο κάτω είτε από το Chat είτε και να μου το δείξετε σε Βίντεο πως μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή Android(Google Play)στο κινητό μου.
Ορίστε και μια φωτογραφία του κινητού μου:

Ζητώ πολλά συγνώμη σε εσάς άλλα και στην ιδιοκτήτρια άλλα πραγματικά θέλω την βοήθεια σας και θα σας ήμουν πολύ ευγνώμων αν με βοηθούσατε.
Ευχαριστώ πολύ.
Ζητώ και πάλι συγνώμη.
Πολλά Φιλιά και Αγκαλίτσες.
enxhi-aliaj
χχχχχ





Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή Μόδα 2013

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος φροντίστε να κάνετε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ανάλογα με την έξοδο, επιλέξτε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φορέσετε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες συμβουλές και προτάσεις, είτε για το Stardoll, είτε για την πραγματικότητα.


Casual Καλοκαιρινές Εμφανίσεις
Θα βγεις βόλτα με τις φίλες σου για ψώνια και για κουτσομπολιό; Φρόντισε να ντυθείς σωστά! Ένα σορτσάκι και ένα T-shirt είναι ό,τι πρέπει. Φόρεσε αθλητικά παπούτσια ή πέδιλα Τα χρώματα μπορείς να τα επιλέξεις ανάλογα με το στυλ σου, αλλά καλό είναι να είναι απαλά και όχι σκουρόχρωμα! Τα καλύτερα αξεσουάρ για τέτοιες περιπτώσεις είναι τα γυαλιά και τα βραχιολάκια σου!

Πρόχειρες Εμφανίσεις
Οι πρόχειρες εμφανίσεις είναι αυτές που βγαίνεις βόλτα με τις φίλες σου στη γειτονιά για να παίξετε π.χ. volley, να φάτε παγωτό και τέτοια. Εκεί δε χρειάζονται πολλά αξεσουάρ, εκτός από τα γυαλιά σου και ένα ρολόι για να μην ξεχνιέσαι :ρ Φρόντισε να είσαι άνετη με μια απλή μπλούζα της επιλογής σου και ένα κολάν ή ένα σορτσάκι. Προτίμησε τα αθλητικά παπούτσια για άνετο περπάτημα!

Επίσημες Εμφανίσεις
Ένα αέρινο, απαλού χρώματος φόρεμα με τα υπέροχα πέδιλά σου είναι ό,τι πρέπει! Φόρεσε ένα καλό ρολόι, ένα κολιέ -αν ταιριάζει με το φόρεμα- και τα μαλλιά σου να είναι κάτω με μια κορδέλα ή σκέτα, διαφορετικά μια αλογοουρά θα ήταν υπέροχη!

~ΠΡΟΣΟΧΗ~
Μην το παρακάνετε με τα κοσμήματα, διότι είναι μόνο για να συμπληρώνουν τις εμφανίσεις σας!

*Στην επόμενη ανάρτηση μόδα για το stardoll*

Φιλιά πολλά,
zouzou_10 ♥

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Νέοι όροφοι και κάτι παραπάνω.

Γεια σας παιδιά.
Τι κάνετε?
Ελπίζω να είστε καλά.
Εγώ είμαι πολύ καλά αφού βέβαια τελείωσε το σχολείο και άρχισε το καλοκαίρι αυτό σημαίνει μπάνια,βόλτες,παγωτά και πολλά άλλα.Παρόλα αυτά τα όμορφα πράγματα στεναχωριέμαι επίσης λίγο διότι ήρθε και η σειρά μου να αποχωρήσω από το Δημοτικό και να πάω στο Γυμνάσιο και εκτός από στεναχώρια νιώθω και φόβο γιατί δεν ξέρω τι θα με περιμένει στο νέο σχολείο που θα πάω λεγόμενο Γυμνάσιο.
Τέλος πάντων όμως ας πάμε στο σημερινό μας θέμα που είναι οι Νέοι Όροφοι.

Νέοι όροφοι:

Οι σημερινοί Νέοι Όροφοι είναι 3 και είναι από τα μαγαζιά:Archive,Fashion Furnitur και Museum Mile.
Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες που σίγουρα θα σας έχουν έρθει στα μηνύματα:




Αυτά λοιπόν ήταν τα μαγαζιά μας.
Εμένα μου άρεσαν δεν λέω πως με εντυπωσίασαν άλλα ήταν αρκετά καλά.

Αυτά λοιπόν για σήμερα.
Συγνώμη που είχα μερικές μέρες να γράψω.
Καλό καλοκαίρι και Καλή Πρόοδο.
Πολλά Φιλιά και Αγκαλίτσες.
enxhi-aliaj
χχχχχ
:*♥


(Η εφημερίδα μπορεί να βγει σε λίγο καιρό τώρα που έχουμε τις διακοπές)
Ορίστε ένα όμορφο και δυναμικό(θα έλεγα)τραγούδι:

Nobody's Perfect
Και πραγματικά Nobody's Perfect.




Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Που θα πάτε διακοπές;

Γειά σας παιδιά,

Πως πάνε οι εξετάσεις;
Υπομονή λίγα μαθηματα έμειναν (φανταζομαι) για όλους!

Επειδή είδα πως τώρα τελευταία το Blog είναι κάπως ανενεργό (λόγω εξετάσεων μάλλον) είπα να κάνω μια ανάρτηση για τις Καλοκαιρινές μας διακοπές!!

Εγώ προσωπικά κάθε χρόνο πηγαίνω στην Κρητη, επειδή είναι ένα παρά πολύ ωραίο νησί με πεντακάθαρες παραλίες και μου προσφέρει αξέχαστες στιγμές!

Αν και σαν παιδι (που είμαι και γω ^^) πάντα ήθελα να πάω στην κατασκήνωση γιατί έχω ακούσει απο όλους ότι είναι χαρά, διασκέδαση και ζωή για όλα όλους. Δυστηχως όμως δεν μπορώ να πάω γιατί είναι πολύ ακριβά. :/

Εσείς που πηγαίνετε διακοπές αλλά και που θα θέλατε να πάτε;

Περιμένω με πάρα πολυ αγωνία τα σχόλιά σας,

Φιλιά,
Anii (Ani4ever123)

 

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δωρεάν :)

Γειά σας τι κάνετε?
Ελπίζω καλά! Γιατι χθες βγηκε ενα νεο καπέλο! Να πως θα το πάρετε....

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΠΕΛΟ ΤΗΣ BARBIE


1.Πηγαίντε σε κάποιο από αυτά τα proxy: http://quickproxy.co.uk/ ή http://www.justproxy.co.uk/
2.Γράψτε στο πλαίσιο αναζήτησης του proxy stardoll.com
3.Πατήστε Go ή Enter.
4.Κάντε Log In στο stardoll σας, Βέβαια πρωτού κάνετε Log In επιβεβαιώστε πως η επιλογή ''Remove Scripts'' είναι ΞΕΤΙΚΑΡΙΣΜΕΝΗ.

5.Αφότου κάνετε Log In στο URL του proxy επικκολήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.stardoll.com/en/clubs/home.php?id=3865935
6.Πατήστε Enter!
7. To link σας οδηγει σε ένα κλαμπ της barbie, στην σελιδα που βρισκεστε πατήστε την κούκλα της Barbie.

8.Η εικόνα οδηγεί σε μια άλλη σελίδα.
9.Μόλις φορτώσει μπορείτε να κλείσετε την σελίδα, να μπειτε στο κανονικό stardoll και θα το βρειτε στην σουίτα σας!

Άμα υπάρξει πρόβλημα ή κάτι στείλτε μύνημα στα σχολια ;)
Ευχαριστούμε πολύ το htgf για τις φωτογραφίες και τις οδηγιες!
Αυτά για την ώρα! =]

Φιλιά,
Ani4ever123

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Αποτελέσματα Γκάλοπ!

Γειά σας παιδιά και καλό μήνα!

Τελικά αποφάσισα να δημοσιεύσω νωρίτερα τα αποτελέσματα του γκάλοπ μιας και είχαμε πολλές ψήφους -δεν με πείραξε που ψηφίσατε πολλά χρώματα-
Και το χρώμα που νίκησε είναι το....

Γαλαζοπράσινο!

Η αλήθεια είναι πως το γαλαζοπράσινο είναι είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα γιατι μου γεμίζει το μάτι και κάθε φορα που βλέπω κάτι γαλαζοπρασινο νιωθω ηρεμη!

Να τι αντιπροσωπεύει το κάθε χρώμα:

Μαύρο:

Το μαύρο λένε πως εκφράζει την κατάθλιψη, την ψυχρότητα, την απειλή, το ψυχικό βάρος και το θάνατο. Τα θετικά χαρακτηριστικά του είναι η διαύγεια και η καθαρότητα σκέψης μαζί και η απουσία συμβιβασμού.

Άσπρο:



Το άσπρο εκφράζει την αγνότητα, την απλότητα, τη διανόηση και την ολοκλήρωση. Καθώς και την ψυχρότητα, τα αυστηρά όρια, την μη φιλικότητα, την έπαρση και το σνομπισμό.

Μπλε:

Το μπλε είναι το τυπικά ουράνιο χρώμα, αυτό που αναπτύσσει σε βάθος το στοιχείο της ηρεμίας.

Τιρκουάζ:

Λένε πως είναι το χρώμα που συμβολίζει την δύναμη της καλής τύχης. Επίσης συμβολίζει την εσωστρέφεια, αναγέννηση, πρόοδο, ανθρωπιά και την απέχθεια στους περιορισμούς ή την καταπίεση. Χρώμα που εκφράζει την αγνή καρδιά, την φρεσκάδα ενώ ενθαρρύνει την καθαρή και ειλικρινή επικοινωνία. Γενικότερα, είναι ο καλύτερος σύμμαχος της γνώσης και της πληροφόρησης, καθώς ενισχύει την διερεύνηση του νου.

Πορτοκαλί :
Στην ψυχολογία κάποιου συμβολιζει ότι μοιάζει με έναν άνθρωπο σίγουρο για τις δυνάμεις του και προκαλεί γι’ αυτόν το λόγο μια ιδιαίτερα υγιή αίσθηση.

Kόκκινο : επενεργεί εσωτερικά ως ένα πολύ ζωντανό, ζωηρό και ανήσυχο χρώμα, που όμως δεν περιέχει τον επιπόλαιο χαρακτήρα του κίτρινου. Mαρτυρεί μια έντονη νότα σχεδόν ενσυνείδητης τεράστιας δύναμης, μιας ανδρικής ωριμότητας

Kίτρινο: είναι το τυπικά γήινο χρώμα, που σχετίζεται με την πνευματικότητα. Όταν το παρομοιάζουμε με το θυμικό του ανθρώπου, θα μπορούσε να είναι μια έγχρωμη παράσταση της παράνοιας, όχι όμως της μελαγχολίας ή της υποχονδρίας, αλλά μιας μανιακής προσβολής, της τυφλής τρέλας, της φρενίτιδας.

Πράσινο : φέρνει τη δυναμική ισορροπία ανάμεσα στο κίτρινο και το μπλε. Aυτή η ισορροπία επιδρά στο μάτι και τελικά, μέσω του ματιού, στην ψυχή. Tο απόλυτο πράσινο είναι το πιο κατευναστικό χρώμα που υπάρχει, δεν κινείται σε καμία κατεύθυνση και δεν έχει καμία παρήχηση χαράς, θλίψης, πάθους... Eίναι το βασικό χρώμα του καλοκαιριού, όταν η φύση έχει ξεπεράσει τη θυελλώδη και ορμητική περίοδο της περασμένης χρονιάς και έχει βυθιστεί στην ηρεμία. Παρ’ όλα αυτά, το πράσινο μπορεί εύκολα να γίνει πληκτικό.

Μωβ : Το μοβ είναι το χρώμα της ανώτερης πνευματικής εξέλιξης, της τελειότητας, του οραματισμού. Το μοβ συμβολίζει το τίμημα της γνώσης, είναι το χρώμα των εκλεκτών, της ταπεινότητας, της αυτοθυσίας. Πνευματικό χρώμα με αποχρώσεις θλίψης και μελαγχολίας.
Στην χρωματοθεραπεία βοηθά στην όραση και στην ακοή, αυξάνει την διαισθητική ικανότητα, προλαμβάνει και εξισορροπεί τα ψυχολογικά προβλήματα. Ανακουφίζουν την ταχυπαλμία και τις φλεγμονές, καθώς και οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που σχετίζεται με το κεφάλι και την κούραση στα μάτια.
Στο ανθρώπινο σώμα το μοβ αντιστοιχεί στην κορυφή του κεφαλιού, τον εγκέφαλο και το κρανίο.
Οι τροφές με μοβ χρώμα (μελιτζάνες, κρεμμύδια, κόκκινο λάχανο) βοηθούν στην αντιμετώπιση των συγκρούσεων.

Ροζ: Συμβολίζει την θηλυκότητα, την τρυφερότητα, την παιδικότητα και την αθωότητα.

Φούξια Συμβολίζει την τόλμη, την φιλοδοξία, την αυτογνωσία, τα ελεγχόμενα πάθη και συναισθήματα.

Καφέ: Χρώμα που ενθαρρύνει την ευσυνειδησία και την εξυπνάδα όσο αφορά τα χρήματα. Δηλώνει σταθερότητα στις συνήθειες και στις πεποιθήσεις, ενώ παράλληλα εκφράζει αξιοπιστία και ικανότητα στις πωλήσεις. Επίσης, εκφράζει άρνηση για ότι είναι αυθόρμητο ή παρορμητικό.

Γκρι: Χρώμα που βοηθά στην εύρεση συμβατικών λύσεων, ενισχύει την εξωτερική ψυχρότητα, σκληρότητα αλλά και την απομόνωση. Χαρακτηρίζεται από έλλειψη φαντασίας από περιορισμένη αντίληψη και δημιουργικότητα.

Χρυσό: Συμβολίζει τον Ήλιο και θεωρείται χρώμα ηλιακό με ιδιαίτερη δημιουργική και θετική ακτινοβολία στο περιβάλλον. Οι θεραπευτικές του ιδιότητες καταπολεμούν την άρνηση και τη δυσαρμονία και προστατεύουν από τις αρνητικές επιδράσεις.


Και τέλος το γαλαζοπράσινο που κέρδισε λένε ότι συμβολίζει ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Αυτά για τα χρώματα!
Το δικό σας αγαπηένο ποιό είναι;

Φιλιά,
Ani4ever123 (Anii)



 
;