Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή Μόδα 2013

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος φροντίστε να κάνετε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ανάλογα με την έξοδο, επιλέξτε τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φορέσετε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες συμβουλές και προτάσεις, είτε για το Stardoll, είτε για την πραγματικότητα.


Casual Καλοκαιρινές Εμφανίσεις
Θα βγεις βόλτα με τις φίλες σου για ψώνια και για κουτσομπολιό; Φρόντισε να ντυθείς σωστά! Ένα σορτσάκι και ένα T-shirt είναι ό,τι πρέπει. Φόρεσε αθλητικά παπούτσια ή πέδιλα Τα χρώματα μπορείς να τα επιλέξεις ανάλογα με το στυλ σου, αλλά καλό είναι να είναι απαλά και όχι σκουρόχρωμα! Τα καλύτερα αξεσουάρ για τέτοιες περιπτώσεις είναι τα γυαλιά και τα βραχιολάκια σου!

Πρόχειρες Εμφανίσεις
Οι πρόχειρες εμφανίσεις είναι αυτές που βγαίνεις βόλτα με τις φίλες σου στη γειτονιά για να παίξετε π.χ. volley, να φάτε παγωτό και τέτοια. Εκεί δε χρειάζονται πολλά αξεσουάρ, εκτός από τα γυαλιά σου και ένα ρολόι για να μην ξεχνιέσαι :ρ Φρόντισε να είσαι άνετη με μια απλή μπλούζα της επιλογής σου και ένα κολάν ή ένα σορτσάκι. Προτίμησε τα αθλητικά παπούτσια για άνετο περπάτημα!

Επίσημες Εμφανίσεις
Ένα αέρινο, απαλού χρώματος φόρεμα με τα υπέροχα πέδιλά σου είναι ό,τι πρέπει! Φόρεσε ένα καλό ρολόι, ένα κολιέ -αν ταιριάζει με το φόρεμα- και τα μαλλιά σου να είναι κάτω με μια κορδέλα ή σκέτα, διαφορετικά μια αλογοουρά θα ήταν υπέροχη!

~ΠΡΟΣΟΧΗ~
Μην το παρακάνετε με τα κοσμήματα, διότι είναι μόνο για να συμπληρώνουν τις εμφανίσεις σας!

*Στην επόμενη ανάρτηση μόδα για το stardoll*

Φιλιά πολλά,
zouzou_10 ♥

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

;