Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Xαλόου!!!♥

 Αλόχα guys!!! Eπέστρεψα από τις καλοκαιρινές μου διακοπές!!!♥ Και μεθαύριο ξεκινούν άλλες στο εξοχικό μουυυυυ!!! Είπα να σας κάνω έκπληξη και να γράψω μια φορά μέσα στο καλοκαίρι...8]..
Λοιπόν σήμερα δεν προλαβαίνω για εκτός...Ά! Κάθισα ,επίσης, και σκέφτηκα έναν τρόπο ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΑΤΙΡΙΚΟ για να σας γράφω (δηλαδή βελτιώθηκααα)....Παμίτο λεπόν...

Νέα κολεξιόν Kitsch

http://www.sdcdn.com/cms/i/sitemessages/bkg/default/Kitsch_SM.jpg                                                      Έχουμε και λέμε....:
  • Αυτή η κολεξιόν έχει ως κύριο χρώμα το ροζ και το άσπρο (όπως βλέπουμε στην κύρια εικόνα).
  • Αποτελείται από 1 σελίδα.
  • Και αποτελείται από δημιουργικά σχεδιασμένα έπιπλα ^^ (και ναι! Μ' αρέσουν!)
Μία ερώτηση πάνω σ αυτό (χΔ)...Ποίος φτιάχνει τα έπιπλα του σταρντολλ??

Τ'εσππα....αυτά για σήμεραααα....Τα λέμεεεε♥
Penny ^^




Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012


Γειά σας αγαπητοί αναγνώστες...!!!Τι κάνετε ;Υποθέτω καλά ...Θέλω να σας ενημερόσω οτι την Κυριακή μάλλον δεν θα σας γράψω γιατί θα είμαι στην Χαλκιδική .Αλλά ας μπούμε στο θέμα μας.Η σημερινή επιλογή της ημέρας είναι ένα ολόσωμο ρόζ μαγιό .Έχει βγεί και σε hb.Να και το εξώφυλλό του...

Η επιλογή της ημέρας


Είναι απο ένα μαγαζί του starplaza που λέγετε Bonjour Bizou και η τιμή του είναι 25 stardollars (αρκετά ακριβή)Πάμε να δούμε και το συνολάκι μας...!::))



Σας άρεσε το συνολάκι ;Περιμένω απαντήσεις!Εμένα πάντος με ξετρέλαναν τα παπούτσια...!
  


Φιλάκια ,
pitsapeniapitsa


Ά!Και να σας δείξω το καινούριο μουgraphic...!Ελπίζω να σας αρέσει...!:::)))





Φιλάκια ,pitsapeniapitsa..!



Νέα στο Kitsch!

Γεια σας πάλι παιδιά!Πρώτα,να σας πω ότι είμαι υπερχαρούμενη,λόγω της χθεσινής πρόκρισης των Ιταλών (σιγά μην περνούσαν οι Γερμανοί τώρα που το λέμε...).Φυσικά,δεν νομίζω να χάσει κανένας τον αγώνα της Κυριακής?Τώρα,ας πάμε στο θέμα μας. Αρχικά,πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο Kitsch.Ας αναλύσουμε τα έπιπλα και να δούμε τον καινούργιο όροφο:


(κλικ για μεγέθυνση)

*Το Kitsch δεν έχει μόνο ένα όροφο,απλά ο ένας από αυτούς είναι καινούργιος.

Τα έπιπλα είναι σε pale αποχρώσεις,όπως εξάλλου είναι η μόδα του καλοκαιριού!Και έχουν μια ιδιαιτερότητα προς το σχήμα τους.Αν και βασίζονται σε ένα μόνο χρώμα...Το ΡΟΖ.Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ!


Αυτά για την ώρα.Εσείς τι λέτε?Θα τα αγοράζατε?(αν είχατε τα stardollars.)

Πολλά πολλά φιλάκια!



Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Επιλογή της ημέρας ...

Γειά σας...!Τι κάνουμε;Σήμερα η επιλογή της ημέρας είναι νέες βαφές . Μία ρόζ βαφή για τις βλέφαρα μια πράσινη  για βλεφαρίδες ένα άσπρο κραγιόν (νομίζω οτι υπήρχε και παλιά )μια άσπρη ,μια κίτρινη και μια πρασινη σκιά .

Να και το εξώφυλλό τους ...

Η επιλογή της ημέρας



Είναι απο ένα μαγαζί στο starplaza που λέγετε Dot και η τιμή απο το άσπρο κραγιόν ειναι 8 stardollars .Συγνώμη που δεν μπορώ να σας πώ τις άλλες τιμές ...Ενα περίεργο πράγμα ...Οταν είμαι στο εξώφυλλο και κάτω δίχνει τις βαφές τις πατάω και με μεταφέρει στο κατάστημα Dot και μου βγάζει μόνο το κραγιόν ...Δεν ξέρω τι φταίει πάντως αυτος είναι ο λόγος ...






Θα τα ξανά πούμε στην επόμενη επιλογή της ημέρας ...


Φιλάκια ,pitsapeniapitsa ...




Report please!

Γεια σας παιδια .Σημερα που επισκεπτικα την Κωνσταντινα (Koninalove1) στο guestbook της ειδα ενα κοριτσι να της στελνει αυτο:






Θέλω να την αναφέρετε γιατί με πρόσβαλε (εγώ δεν ήξερα το starplaza οτι δεν λέγετε παζάρι)και επειδή έβρισε και την Κωνσταντίνα...Δεν σας λέω να το κάνετε με το ζόρι όσοι θέλουνε...!Άν δεν φαίνετε καλά πατήστε εδώ για να το δείτε καλύτερα


Φιλακια ,pitsapeniapitsa

Νέος όροφος στο Dot!

Γεια σας παιδιά!Χτες,βγήκε ο νέος όροφος στο Dot.Αυτό το μήνυμα στάλθηκε σε όλους!

Τα χρώματα δεν έχουν τεράστια διαφορά μεταξύ τους,διότι είναι σε pastel καλοκαιρινά χρώματα.Και ναι!Ο υπολογιστής μου φτιάχτηκε και γι'αυτό θα σας δείξω ένα make-up με την σειρά αυτή:
Σύνολο:54 stardollars



Αυτά για την ώρα!
Πολλά φιλάκια!(είδατε το διόρθωσα!)

Lol-yta

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Επιλογή της ημέρας ...

Γειά σας αγαπητοί αναγνώστες!Τί κάνετε;Υποθέτω καλά.Η σημερινη επιλογή της ημέρας είναι ένα ροζ μπλουζάκι που τελιώνει πάνω απο τον αφαλό ,έχει μαύρα κουμπία και μια ρόζ ζόνη.Να πως είναι και το εξώφυλλό της :


Η επιλογή της ημέρας


Είναι απο ένα μαγαζί του starplaza που λέγετε Jean-Paul Gaultier Tribute .Η ονομασία αυτού του μαγαζιού μου φαίνετε παράξενη.Η τιμη του 15 stardollars αρκετα φτηνή για έμενα και άμα θέλετε να το δείτε απο κοντά ή να φτιάξετε ένα δικό σας συνολάκι πατήστε απλά εδώ .Τώρα θα σας δείξω το συνολάκι με βάση αυτήν την μπλούζα...:






Ελπίζω να σας άρεσε το συνολάκι μου .Περιμένω τα σχόλιά σας ...




Φιλακια ,pitsapeniapitsa










Chat, chataki με παιχνιδάκι!

Λοιπόν ο τίτλος τα λέει ΟΛΑ! Στο Chat room το stardoll έβαλε και παιχνίδι!!! Λέγεται Fame, Fashion & Friends quiz!!! Το stardoll βάζει διάφορες ερωτήσεις στα Αγγλικά και όλοι όσοι είναι σε ένα Chat room συμμετέχουν! Άμα απαντήσεις σωστά παίρνεις και ένα αστεράκι, όποιος απαντήσει σωστά 10 ερωτήσεις πρώτος νικάει το παιχνίδι! Πάμε να δούμε μια εικόνα...

Πατηστε τη για να την δειτε καλυτερα! Πολλά φιλιά -demmie-

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Νυχάκια

Γεια,σας αγαπητοί μου αναγνώστες λοίπον βρήκα επιτ΄λους χρόνο να γράψω.Σας έχω ετοιμάσει νυχάκια...Δείτε τα......



Δεν σας θυμίζει κροκαλέ????Εμένα πάντως ναι τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι ακριβώς από επάνω...


Πάμε  και στο δεύτερο.....


Ναι εμένα μου θυμίζει νεραιδένιο  χρησιμοποιήσα 15 λουλουδάκια και το LaceNail(αυτό το λεύκο) και τα μανό τα από πάνω...


Αυτά φιλιά!!



;